به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (چهارمحال و بختیاری)، حمید ربیعی معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری گفت: عملیات آزاد سازی ۳ کیلومتر ابتدایی محور سورشجان-سودجان از سال ۱۴۰۱ آغاز و به علت مشکلات اجتماعی تا کنون امکان شروع عملیات اجرایی پروژه در این محدوده برای پیمانکار میسر نبود.
وی ادامه داد: پس از پیگیری مواد قانونی لایحه نحوه خرید و تملک اراضی و املاک برای اجرای برنامههای عمومی، عمرانی و نظامی دولت مصوب ۱۳۵۸/۱۱/۱۷ و اخذ درخواست اعمال ماده ۹ لایحه مذکور از مقام عالی وزارت با همکاری فرماندار شهرستان شهرکرد، دادستان و فرماندهی انتظامی شهرستان، ریاست دادگستری و کلانتری بخش لاران، یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی استان و نهایتاً با همراهی مالکان و معتمدین محل، در مورخه ۱۴۰۳/۱۰/۱۶ این آزادسازی انجام شد.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان خاطرنشان کرد: طی این اقدام، حدوداً ۴۰۰۰۰ متر مربع از اراضی مورد نیاز جهت احداث محور در اختیار پیمانکار پروژه قرار گرفت.
حمید ربیعی در پایان ضمن تشکر و قدردانی از سایر مقامات قضایی، سیاسی و مذهبی استان مخصوصاً " امام جمعه شهر سورشجان که تلاش بسیاری جهت اقناع مالکان و برطرف نمودن مشکلات اجرایی پروژه داشتند ابراز امیدواری کرد که با همکاری سایر مالکان اراضی حاشیه محور در روستاها و شهرهای مجاور، شاهد اجرای سریعتر عملیات و کاهش حوادث جادهای در این محور باشیم.